DESPRE NOI

Suntem Robert si Cristina si ne pare bine sa va cunoastem!

Dragii nostri,

Sa va spunem cateva cuvinte despre noi: ne place viata, ne place sa traim sanatos si in armonie cu semenii nostri. Alaturi de copilasii nostri, ne consideram o familie unita si de aceea, binecuvantata de Dumnezeu. Despre noi, prietenii, cunostintele ne spun ca suntem o familie model, insa noi credem ca suntem doar un exemplu si atat.

Inca de la primul copilas venit pe lume in toamna anului 1997, locuind in Bucuresti, ne-am confruntat cu o serie lunga de probleme de sanatate, motiv pentru care, am cautat in permanenta solutii cat mai curate, mai naturale pentru a trece peste acestea. Recent, prin bunatatea lui Dumnezeu si a prietenilor care ne-au indrumat si sustinut in permanenta, am descoperit beneficiile produselor bio pe care le-am imbratisat inca de la prima incercare. Acum suntem multumiti. Datorita beneficiilor utilizarii acestor produse, le recomandam cu incredere tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata pentru ca sa traiasca mai curat, mai natural.

Prin urmare, VIZIUNEA noastra este sa fim in permanenta o familie unita si fericita, inconjurata de multi prieteni alaturi de care sa impartasim aceleasi idei, vise, idealuri. In acest sens, ne-am angajat in MISIUNEA de a fece cunoscute celorlalti avatajele, beneficiile utilizari produselor naturale, bio. Pentru acestea, am pus ca temelie a vietii noastre, VALORI ca: DRAGOSTEA, CREDINTA, NADEJDEA, CURAJUL, BUNATATEA, COMPASIUNEA, RESPONSABILITATEA, RESPECTUL, VOINTA.

Va imbratisam cu drag,

Robert Si Cristina