Pentru prima data in Romania: Olfactoterapia prin parfumuri BIO!

Daca mi-ar fi spus cineva acum ceva timp ca vor exista parfumuri care sa influenteze starea de spirit probabil ca l-as fi privit cu neincredere. Dar, pentru prima data in Romania, in sfarsit putem vorbi despre Olfactoterapia prin parfumuri! Si nu numai ca exista, dar sunt BIO si miros incredibil de bine.

Utilizand magia simtului olfactiv, renumita echipa ACORELLE, antrenata de Patty Canac, expert in olfactoterapie, a dezvoltat gama de parfumuri care sta la baza diverse uleiuri esentiale, ce pot aduce echilibrul, energia, linistea…starea de bine!

Olfactoterapia este o ramura a aromoterapiei, care, prin inhalarea uleiurilor esentiale actioneaza in sfera psiho-emotionala a persoanei, iar prin stimularea acestei zone, comportamentul poate fi modificat in relaxare, dinamism sau calm.

Noua la numar, parfumurile BIO Acorelle nu contin ftalati, conservanti sau ingrediente de origine animala si influenteaza pozitiv emotiile. Sunt impartite in 3 mari categorii, bazate pe uleiurile esentiale: energizare, echilibrare si linistire. Sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii/dureri de cap/piele sensibile si pentru oricine doreste o schimbare prin produse organice si respecta natura.

Nu rata lansarea Olfactoterapiei la Prima Tv, sambata, 29.09.2012, ora 11:30, in emisiunea ,,Sport, dieta si-o vedeta’’ ca nu stii ce pierzi sau vino si tu sa aflii mai multe chiar la prezentarea din orasul tau! Trei zeci si sapte de orase din Romania sunt bifate in turneul de lansare al Olfactoterapiei prin parfumuri Bio!

Nu stii pe care sa-l alegi? Nu-i nimic, poti afla din ,,roata emotiilor’’ aroma care ti se potriveste.

Incearca-le pe toate! Fii energica, echilibrata si invinge stresul cu un singur ,,puff’’, respecta-te pe tine insati si respecta natura, incepe schimbarea si alege aromele BIO Acorelle!

 Astazi am nevoie de energie, pentru a fi in forma maxima, asa ca am ales parfumul BIO Jardin Des Thes …o incantare!:)

Pentru mai multe detalii despre beneficiile acestora si pret, va rog sa completati formularul de mai jos:

Lasă un comentariu